• Konveksiyonlu fırın, özellikle pastanelerde. restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek, sandviç. ekmek üretimi için tasarlanmıştır.
• Dokunmatik ve manuel kontrol pano seçeneklerine sahiptir.
• İçerisinde bulunan fanlar (4 tepsili modellerde tek fan) pişirme kabının her noktasına sıcak havayı eşit şekilde ulaştırır.
• Güçlü buhar sistemi sayesinde istenten miktarda buhar elde edilebilir.
• Ayarlanabilir hava ateş panjurlarına sahiptir. Böylelikle pişirme kabinine gönderilen hava miktarı ayarlanabilir, üst ve alt tavalarda eşit pişirme dengesi sağlanır.
• Sadece elektrikli olarak üretim mümkündür.
• Muadil ürünlerin aksine, fırın üzerinde davlumbaz (davlumbaz da aspiratör sistemi yoktur), standart donanım olarak müşterilerimize gönderilmektedir.